Translate

tiistai 20. kesäkuuta 2017

Maaginen Nukkepuoti 2v!

Oho... Blogini täyttää tänään kaksi vuotta enkä ole postannut syksyn jälkeen yhtään... Käyn kyllä Bloggerissa joka päivä, mutta nykyään vain luen muiden postauksia. En ole jaksanut enää postata tänne blogiin mitään, nukkeja en ole jaksanut edes kuvata. Kaikki aika menee kaikkeen muuhun ja nykyään harrastan enemmän cosplay-asujen tekemistä. (Tein kyllä Bowie-BJDn Fimosta)
Blogini on autio(kuvittele orjantappurapallo kierimässä hylätyn kaupungin läpi länkkärissä. Lisää kasa nukkeja jonkin saluunan oven viereen ja sinulla on tämä blogi xD). Ehkä postaan joskus jotain, ehkä en. Jos ikinä aion elvyttää tämän blogin, muutan sitä enemmän Bowie-painotteiseksi ja jätän nuket enemmän taka-alalle. No, hyvää synttäriä, Puoti!

2 kommenttia:

  1. Hyvää synttäriä blogillesi^^ meilläkin blogi kuoli kiinnostuksen puutteeseen mutta ei kannata kokonaan luopua toivosta ettei kiinnostus joksus heräisi tai muuten kiinnostus bloggaamiseen tulisi takaisin:) minäkin olin aika varma ettei meidän blogi enää elvy vaan pölyttyy jossain biitti avaruudessa maailman hamaan tappiin asti. se vei paljon aikaa ilman että oikeen teki mitään mikä edes etäisesti liittyi nukkeihin mutta kahden hiljaisen vuoden jälkeen alkoi taas kiinnostaa^^ ei kannata luopua toivosta!!! mutta bowie blogikin kuulostaa hauskalata idealta=3 ainoat vinkkini ovat että jos ei nyt juuri kiinnosta niin ei kannata stressata siitä vaan jättää vaan asia kokonaan muhimaan, ja että vaikka nyt nukkejen myymien ehkä kuulostaisikin hyvältä idealta niin se ei ehkä ole paras idea koska sitä saattaa katua joskus myöhemmin kiinnostuksen taas lisääntyessä ( tämä tuli suoraan kokemuksen syvällä rinta-äänellä) ei muuta kun tsemppiä ja ihanaa kesän jatkoa ja onnea cosplay prokkiksiisi!!!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tässä kahden vuoden aikana olen vain kerännyt lisää nukkeja ja myös ruvennut pitämään poneista, enkä ole myynyt yhtään nukkea xD Olen jatkanut bloggaamista lähinnä Deviantartissa.

      Poista